Stressz inkontinencia? Kiválóan kezelhető!!

Kiváló gyógytornászom nem olyan régi munkájáról írt pár sort. Mindenkinek javaslom elolvasni, aki már találkozott az inkontinenciával, vagy van ismeretségében olyan, akit ez érint – korhatár nélkül!

Rigóné Tavaszi Piroska:

„Kedves páciensemnek köszönöm, hogy beszámolhatok a sikeres gyógyulásáról. A kismedence egyensúlyzavarairól nem lehet eleget beszélni, hisz egyelőre több inkontinencia betét fogy, mint egészségügyi…, sokan titkolják panaszukat, szégyellik magukat, nem járnak utána, nem keresik a megoldást vagy feladják, ha egyedül nem jutnak előbbre a próbálkozásaikkal…

Nem így Éva, akinek gyógyszert rendeltek a stressz inkontinenciájára – ő szorgalmasan beszedte az előírt szereket. A gyógyszer nem segített. Éva nem hagyta annyiban, nem szerette volna, hogy súlyosbodjanak a tünetei, bejelentkezett hozzám a csoportos gátizom tornára. Amikor elmondtam, hogy javasolt egy gátizom állapotfelmérés, tekintettel a korára és panaszaira, örömmel vette, hogy ilyen is létezik. A vizsgálat bebizonyította, hogy nagyon is működik a gátja, csak el kell kezdeni tornázni. Simán csoportos tornára is mehetett volna, azonban az egyéni órát választotta.

Négy alkalommal keresett fel egyéniben, valamint otthon is naponta tornázott. Hat hét múlva teljesen panaszmentes lett! Nagyon büszke vagyok Rá, és köszönöm Neki, hogy a fotó megjelenéséhez is hozzájárult.

A vizelet csepegés nem normális dolog se idősen, se fiatalon, se nőnél, se férfinél! Nincs reménytelen eset. A torna mellett sok jó és korszerű eszközt is tudok javasolni a komolyabb problémákra (elektrostimuláció, biofeedback terápia, terápiás tamponok, pesszáriumok). Erre is igaz, hogy nem lehet elég korán vagy akár későn kezdeni.“

Infó és bejelentkezés: Rigóné Tavaszi Piroska gyógytornász, kismedence-, gátizom- és kismama-specialista, 70/3980026

Quastné Rigó Katalin

ORIOLUS-MED

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*