Rebeka miómái kisebbek lettek, 1 eltűnt

on

Ma egy hosszú kezelés naplóját közlöm le. Időnként érdemes lesz felpillanatani, mert ahogy haladunk a kezeléssel, minden apró javulást ide fogok írni.

Acu-tape tanfolyamon találkoztunk Rebivel először, sápatag, gyengécske, halovány hangú és mosolyú lány. A tanfolyam végén kért egy időpontot, hogy találkozzunk… ezernyi módszerrel próbálkozott már miómái ellen fellépni, a lelki hátterekkel is teljesen tisztában van, s amennyire lehet, tesz is azok ellen. Találkoztunk hát. Rebi igen hamar, jól reagált a kezelésekre, ezért megkértem, vezessen naplót, mert ebből bizony még fontos eredmények fognak kisülni, s jobb azt leírni, mert pár hónap múlva a finom részletekre nem fogunk már emlékzni, a kezelési jegyzőkönyv pedig a személyes, mindennapi élményeket nem tartalmazza.

„Mióma kezelési napló (Rebeka)

Diagnózis: Három kisebb méh mióma a méhfalban. Több napig nagyon erős vérzés, két hétnél hosszabb ideig tartó menstruáció. Ösztrogén dominancia. Vérszegénység.

Kiinduló állapot: Egy éven át a fennálló erős vérzéses tünetek, néha folyamatos vérzéssel. Vérzéscsillapító cseppre volt szükség a normál vérzési erősségre csökkentéshez. 33-35 napos ciklusok (évek óta). Erős PMS tünetek a 24. naptól.

Kezelés: – barátcserje kapszula – a menstruációs ciklus beállításához – természetes progeszteron tartalmú testápoló-krém használata a bőrön a ciklus 12-25. napján a hormonegyensúly támogatására – B5, D, E vitaminok, cink,– a hormonháztartás támogatására – Vas, C-vitamin, folsav – a vérszegénység kezelésére

2014. január 25. (Acu-tape tanfolyam)

Crosstape ragasztás vakbélműtét és lágyéksérv hegeire! A következő vérzés alkalmával a ciklus hossza ezúttal csak 26 nap volt, kevesebb PMS tünettel. Az erős vérzés 2 napig tartott. A fázékonyság, gyengeség, hideg-iszony, enyhe letargia, bágyadtság.

2014. február 11. Konkrét diagnózis és kezelés a kínai gyógyászat alapján: pulzusdiagnosztika, alapos kikérdezés, nyelv, fül. Vese, lép és gyomor energia nem vagy alig tapintható

Kezelés:  mágnes, acu-tapes ragasztás a lábszáron a lép és vese meridiánok vonalán térdig, 1-2 naponta külön elektro-akupunktúrás kezelés a lép és vese pontokon, újraragasztáskor (acu-tape) a vese pontjain is, fülmágnes a vese, lép és méh pontokon, crosstape ragasztás vakbélműtét és lágyéksérv hegeire. (Rebi pontjait azért nem közlöm, mert a kezelés mindenkinek egyedi. Ha valaki az ő pontjait elkezdi kezeléni, még messze nem biztos, hogy neki is jók lesznek).

A következő vérzés alkalmával a kritikus időszak 1-2 napról fél napra csökkent, ezen kívül a fázékonyság, gyengeség, hideg-iszony csökkent. A ciklus hossza ezúttal csak 26 nap volt, kevesebb PMS tünettel! A következő ciklus 7 napig tartott. Javult a közérzet, gyorsabb erőnlét-növekedés, több a lendület.

2014. március 11. Jó erőnlét, jó közérzet, esténként álmosság, több pihenési igény, jobb hangulat, jobb fizikai kondíció, nagyobb terhelhetőség. Élénk, éber szellemi állapot, arc pirospozsgás.

2014. május 13.

„Szia Kata!  Voltam ma a nőgyógyásznál. Az ultrahang szerint a 35 mm-es mióma most 28 mm, a 28 mm-es pedig 22 mm. Először azt hitte, hogy fordítva diktálja a régi adatot az asszisztens, de mind a kettő 25%-kal kisebb lett. A 10 mm-es mióma pedig eltűnt, hiába kereste a nőgyógyász !!!!!!! Látták a lábamon az Acu-tapet, mondtam mire szolgál, de azért a doki azt mondta, hogy lehet, hogy rosszul mérte a miómákat…, és a lényeg, hogy nem nőtt. (A megátalkodott szkeptikus!) A lényeg, hogy szépen haladunk. Közsönöm, R. “

Rebi önmagát kezeli, én kontrollálom a haladásunkat. Heti egyszer beugrik hozzám pulzust ellenőrizni. Fülébe a magocskákat a Párja rakja, ő pedig saját magát moxálja a megbeszélt pontokon, naponta akupresszúrál és ragasztja a színes szalagokat a lábára, azokra a meridiánokra, amikre kell. Kicsattan az erőtől, jól néz ki, színe lett, mosolyog, ragyog.

Gyakorlatilag (elnézést a következő kifejezésért), de nincs kivérezve… A miómák egyre kisebbek, 3 hónap múlva újabb eredményekkel szolgálhatok, ebben teljesen bizonyos vagyok. Az Acu-tape eljárás (A Kinesio-tape továbbfejlesztve a Hagyományos Kínai Orvoslás nyomán) egy alternatív medicinás eljárás, soha nem helyettesítheti a nyugati medicinát. Azzal karöltve, a páciens orvosával paralell történnek a kezelések.

Quastné Rigó Katalin – Oriolus-Med

Budapest 6., Bajnok u. 13.

Rendelek: kedd és péntek 10-18h

Tel.: 20/3192539

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

*