Ironman teleragasztva tape-pel

on

Páciensemmel a 2014-es Budapesti IronMan-en találkoztunk először. Akkor gyakorlatilag a tape mentette meg a szereplését, ugyanis aznap reggel már le akarta mondani a versenyt, sérült volt, már ínba kapta szteroid injekcióit és nem segítettek. Végtelen el volt keseredve.

Aznap reggel 7-kor nyitottuk a kezelősátrat az IM-en, és ő már ott volt, kérte ragasszam meg. Nem tudta, mi ez, de azt mondta, rajta már úgyse segít semmi, úgyhogy már ártani biztos nem fog. Én meg se szóltaltam, csak mosolyogtam magamban…. Megbeszéltük, mi a gond és megragasztottam. Végigcsinálta, egyéni rekord született és korosztályát megnyerte. Nem sérült újra sem, így nagy volt az öröme.

A 2015-ös IM-en ismét odajött a standunkhoz, már vágtam is a tapet, pontosan tudtam, mire lenne szüksége, de „áhhh… nagyon jól vagyok! Most nem kell…“ Nem ragasztottunk és nagyon rossz vége lett a bevetésnek. Pedig az úszás és a bicaj végén már a totál harmadik helyre jött fel !!

A rosszul sikerült verseny után találkoztunk és úgy dontött a budapesti IM-t bepótolja Pulában (Horvátország), ezért tapelni kezdtünk és ezekkel edzett.

A pulai IM nagyon-nagyon jól sikerült, elégedett volt, jól szerepelt a tape ismét.

Azt mondhatom, ami létező izom van deréktől lefele, neki az feszes és fájnak az eredések, tapadások. Így igazából a lazító izomragasztásoknak csak a felragasztható tape mennyisége szabott határt.

Mindkét láb combhajlítóit, lábszári izmait ragasztottuk, bokastabilizáltunk.

20150901_153855

Quastné Rigó Katalin – Oriolus-Med

Budapest 6., Bajnok u. 13.

Rendelek: kedd és péntek 10-18h

Tel.: 20/3192539

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*