Fogfájás- meridián-tape és teljes fájdalommentesség

on

Néhány nappal ezelőtt történt… kegyetlen fogfájás, azonnali panorámaröntgen, és előjegyzés szájsebészetre… addig is, majd pláne utána, túl kell élni… s mikor a páciens hallani se akar a gyógyszerről, más módszerhez kell folyamodni, ekkor jött a régen még Fog-meridiánnak nevezett Vastagbél-meridián ragasztás ötlete és a nagyfokú duzzanat lehúzásának lehetősége egy nem túl feltűnő, tehát testszínű (bézs) nyirokragasztással. Ezeket a leveleket kaptam egyik nap a másik után:

„Szia Kata!

Ahogy elmondtad, felraktuk az acu-tape meridiánragasztást… A nagy fiam rakta fel, úgy érzem használ. Volt panoráma röntgen, 2 orvos látta és én is megnéztem. Csak ne félnék annyira a holnapi szájsebészettől…. A jobb-felső bölcsességi fogam meg a bal is, ami még bent lakik 90 fokban áll a többihez képest. Holnap mondják meg mi legyen vele. Köszi a tanácsokat, amikor nekem van bajom elég pánikos vagyok és azt sem tudom ki vagyok…. 2014-04-24 21.06.07 A fekete nagyon jól hűt a Vab Meridiánon, de a bézs polip 1/4 óra alatt kiállította a fájdalmat a kulcs csontról az arcra is felragasztva. Éjszakára sem kellett bevenni gyógyszert. Ma ki gyökértelenítették a jobb felső 6-ost, de a megfigyelés tart.  Jövő héten meg nézik a szájsebészeten, de nem esnek neki a bölcsességi fogaknak. Azzal is várnának még, ha éppen bírnám tovább. Hála és köszönet. M.“2014-04-24 14.57.02 (…)

„Szia Kata! Még mindig nem vettem be fájdalomcsillapítót!!!!!!! Pedig az érzéstelenítő már rég kiment. Az orvos szerint ez 2 napig szokott fájni. Amikor az ember a saját bőrén tapasztalja milyen jó valami, az a legmeggyőzőbb érv. Szép hétvégét nektek! Üdv: M.“

(…)

Egy hét múlva, ma találkoztam a hölggyel, azóta 2 fogfájós barátnőnek ragasztotta ezt meg ugyanígy, ők is a bölcsességfogukkal küzdöttek. Pár percen belüle TELJES fájdalommentesség, amit mindenki nagy meglepődéssel fogadott !!

A meridiánragasztás kinesiotape tapekkel valósul meg, a testünk energetikai vezetékein, meridiánjain, belső szervek állapotára hatva, megfelelő irányban ragasztva, megfelelő színt választva. Hatékonyságát sokszáz terapeutám országszerte tapasztalja, végtelen sok beszámolót kapok hétről hétre.

Quastné Rigó Katalin – Oriolus-Med

Budapest 6., Bajnok u. 13.

Rendelek: kedd és péntek 10-18h

Tel.: 20/3192539

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*